MoVeS Manuele en Fysiotherapie in Leiden

Moves

 

MoVeS is een moderne praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie in Leiden. MoVeS heeft internationaal naam gemaakt met het behandelen van bekken- en stuitpijn, al dan niet gerelateerd aan de zwangerschap. MoVeS biedt zorg die voldoet aan hoge kwaliteitsnormen. Ons team is geschoold in:

De zorg voor de patient staat centraal door middel van constante evaluatie en wordt waar nodig aangepast. Evaluatie vindt plaats samen met de patiënt tijdens de behandeling en door middel van het uitvoeren van een tevredenheidsonderzoek aan het einde van de behandelepisode.

Mocht u naast de evaluatie nog behoefte hebben aan een gesprek naar aanleiding van een behandeling of heeft u  vragen of opmerkingen die u graag met een medewerker wilt bespreken, dan kunt u met ons contact opnemen. Wij regelen dan een gesprek met u.

MoVeS staat voor Motoriek, Verandering en Stabiliteit

oefentherapie-moves

Motoriek

Motoriek is het vermogen om te bewegen. Goede motoriek is alleen mogelijk met een optimaal functionerend zenuwstelsel, normale beweeglijkheid in alle gewrichten en juist gebruik van spieren. Meestal maakt men onderscheid tussen grove motoriek en fijne motoriek. Problemen in de motoriek kunnen behandeld worden door een fysiotherapeut of manueel therapeut.

Verandering

Het menselijk lichaam is voortdurend aan het veranderen. Het past zich aan nieuwe impulsen en situaties aan. Therapeuten helpen kinderen en volwassenen bij het vinden van de juiste wegen naar klachtenvrij en goed bewegen.

Stabiliteit

Onze therapeuten werken toe naar stabiele, evenwichtige bewegingspatronen. Het voorkomen van steeds terugkerende klachten vinden wij van het grootste belang. Het hervinden van stabiliteit speelt hierin een sleutelrol.